• АДРЕС

    СОФИЯ, КРИЧИМ №50

  • Телефон

    +359/2/8683043

  • ЗАПИТВАНЕ

МАШИНИ & РОБОТИ

Ямазаки Мазак е водещият световен производител на металообработващи машини включително : многофункционални струго-фрезови машини, ЦПУ стругови центри, вертикални и хоризонтални обработващи центри с ЦПУ, 2 и 3D машини за лазерно рязане с ЦПУ, гъвкави автоматизирани производствени клетки и системи /ГАПС/, CAD/CAM продукти и софтуеър за управление на производство.

Кавазаки Роботикс е водещ производител и доставчик на промишлени роботи и системи за автоматизация, включително роботи с капацитет от 3 до 700 кг, с широко индустриално приложение и различни апликации.

Окамото е водещ производител на широка гама от висококачествени шлайфмашини – плоско, кръгло – вътрешно и външни , профилни, ултра прецизни шлайф и полиращи машини, окомплектовка, технологии за шлайфане и полиране.

Цолер е световен лидер във върхови технологии за прибори за извън машинна настройка на металорежещи инструменти, измервателни машини и софтуеър за управление. Модулната конструкция и различни опции дават възможност да се отговори на всички изисквания, включително интерфейс към софтуеър CPC на Мазак за управление на производство.

Корпорация Глисън – предлага пълни високотехнологични решения за обработка на зъбни колела , включително машини за зъбонарязване, шлифоване, лепинговане, тестово оборудване , инструменти и окомплектовка, технологии , софтуеър, сервиз и поддръжка за производство и тестване на конусни, цилиндрични и червячни зъбни колела.

Научно-промишлена корпорация “Делта-Тест” е руски лидер в разработването и производството на супер прецизни електро-ерозийни машини под марката АРТА

Metra e испански производител на висококачествени сложни многошпинделни машини.

Blum-Novotest е световен лидер в технологиите и иновациите в технологиите за измерване и тестване. Надежден партньор на глобалната машиностроене, автомобилната и аерокосмическата индустрия.

Хайматек – развойна дейност и производство на максимално прецизни, надеждни и сигурни статични и въртящи инструменти – въртящи инструменти – глави за ЦПУ стругови центри, ъглови глави – въртящи инструменти за обработващи центри с ЦПУ, специални инструменти – глави.

Китагава – производство на високо прецизни и високо технологични продукти за всички работни условия – хидравлични и ръчни патронници с челюсти, цангови патронници, NC въртящи маси, приспособления за закрепване на детайли за металообработващи машини.

bg_BGБългарски